Meny Stäng

Bli medlem

Medlemskap i EAA Sverige är obligatoriskt om du tänker bygga ett eget flygplan och det är också en mycket stor fördel om du köper ett X-klassat flygplan. Även om du ”bara” är allmänt intresserad av amatörbyggda flygplan har du stor glädje och nytta av ett medlemskap.

Som medlem i EAA Sverige får du medlemstidningen EAA-nytt i brevlådan fyra/fem gånger per år. Här hittar du intressanta tekniska artiklar, byggreportage, reseskildringar och rapporter från flygträffar.

Medlemmar har också tillgång till EAAs utbud av kurser och utbildningar i olika tekniska ämnen.

Enklaste sättet att bli medlem är genom att sätta in årsavgiften, 500:-, på PlusGiro 66 45 96-4. Ange namn, adress, telefonnummer (fast och mobil) och epostadress på inbetalningen så kommer en bekräftelse på ditt medlemskap inom en kort tid. Får inte texten plats, så skicka ett mejl med dina uppgifter till eaakansli@eaa.se

När du sen fått en bekräftelse med ditt medlemsnummer så kan du skapa en inloggning på hemsidan. Tänk då på att ditt användarnamn ska vara medlemsnumret. Får du inget svar om att din inloggning blivit godkänd, kontakta webmaster@eaa.se.

Välkommen till EAA Sverige!