Meny Stäng

Bli medlem

Medlemskap i EAA Sverige är obligatoriskt om du tänker bygga ett eget flygplan eller ansöker om/innehar något annat tillstånd för X-klassade flygplan. Även om du ”bara” är allmänt intresserad av amatörbyggda flygplan har du stor glädje och nytta av ett medlemskap.

Som medlem i EAA Sverige får du medlemstidningen EAA-nytt i brevlådan fyra/fem gånger per år. Här hittar du intressanta tekniska artiklar, byggreportage, reseskildringar och rapporter från flygträffar.

Medlemmar har också tillgång till EAAs utbud av kurser och utbildningar i olika tekniska ämnen.

Enklaste sättet att bli medlem är genom att sätta in årsavgiften, 500:-, på PlusGiro 66 45 96-4 eller via Swish 123-057 33 60. Ange namn, adress, telefonnummer och epostadress på inbetalningen så kommer en bekräftelse på ditt medlemskap genom en inbjudan till EAA-portalen. Får inte texten plats, så skicka ett mejl med dina uppgifter till eaakansli@eaa.se

Medlemsavgift som erläggs under årets sista kvartal – d v s 1 oktober eller senare – gäller även nästkommande år.

När du sedan fått en bekräftelse med ditt medlemsnummer så kan du skapa en inloggning på hemsidan. Tänk då på att ditt användarnamn ska vara medlemsnumret. Får du inget svar om att din inloggning blivit godkänd, kontakta webmaster@eaa.se.

Välkommen till EAA Sverige!