Meny Stäng

EAA-portalen

Välkommen!

EAA-portalen är vår nya webbaserade lösning för hantering av medlems- och projektregister. Här kan du som betalande medlem hantera såväl dina personliga uppgifter som ditt/dina projekt i alla förekommande faser.

Med hjälp av EAA-portalen får du som medlem inte bara betydligt bättre och enklare tillgång till dina uppgifter: Kommunikationen med kansliet och övriga tekniska funktionärer kan skötas både snabbare och mer effektivt. EAA-portalen är också det nya hemmet för våra handböcker, blanketter och övriga dokument. Arkivet för EAA-nytt och ett allmänt resursbibliotek kommer också att ligga här.

Systemet har varit i bruk för kanslifunktionerna sedan 3 april 2022 och den breda lanseringen för samtliga medlemmar gick av stapeln söndag 29 maj kl 20:00.
Under förutsättning att du har registrerat en giltig e-postadress, så fick du en personlig inbjudan med inloggningsuppgifter.

Notera speciellt att inloggningen till hemsidan inte fungerar för EAA-portalen! Det är två helt skilda sidor.

För att underlätta så har vi tagit fram några korta introduktionsklipp som förhoppningsvis ska vara till nytta. Dessa kommer att kompletteras efterhand.

Frågor, kommentarer och obegränsat beröm emottages vänligen men bestämt på webmaster@eaa.se!

1. Inloggning och grunddata
EAA-portalen - Inloggning och grunddata

2. Menyerna
EAA-portalen - Menyerna

3. Dokument och den digitala akten
EAA-portalen - Dokument och den digitala akten

4. Checklistor
EAA-portalen - Checklistor